קדירת גולאש הונגרי
3 שע' הכנה
- 4 מנות
- סוג בשר: בשר בקר גולש
אופן ההכנה
מוגש באהבה מקצביית 🥘 EL TORO
המרכיבים:
- שמן
- 3 בצלים קצוצים גס
- 1.300 ק"ג בשר בקר לגולאש חתוך לקוביות
- 2 כפות רסק עגבניות
- 6 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית קימל
- 1 כפית מלח
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- פפריקה חריפה- (רשות-למי שאוהב חריף)
- 4 כוסות מים
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
ההכנה:
- לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו מכל צדדיו.
- מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ומבשלים על להבה נמוכה כ- 10 דקות, לזכור לערבב ולהוסיף מעט מים במידת הצורך.
- להוסיף- שום, קימל, מלח, פפריקה מתוקה+חריפה ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים ואז, מוסיפים את העגבניות הקצוצות.
- לאחר כחצי שעה מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוכם- משהו כמו חצי שעה נוספת.
- לטעום ולתקן תיבול- במידת הצורך.
בתאבון.