מוקפץ פיקנטי
30 דק׳ הכנה
- 2 מנות
- סוג בשר: פילה עוף
אופן ההכנה
המרכיבים:
- 600 גרם פילה עוף חתוך לקוביות
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף קורנלור
- 7 כפות שמן
- 6 שיני שום קצוצות
- כף שורש ג'ינג'ר מגורר
- 4 גזרים חתוכים לרצועות דקות
- 3 פלפ אדום חתוך לרצועות
- 2 בצלים בינוניים פרוסים
- 4 בצל ירוק חתוכים לטבעות
רוטב:
- 4 כפות רוטב סויה
- כף סוכר חום
- חצי כפית צ'ילי חריף
- פלפל שחור
ההכנה:
- משרים את הפילה עוף עם רוטב סויה וקורנפלור לשעה במקרר
- מטגנים במחבת ב- 3 כפות שמן את פילה העוף משני צידיו עד שהוא משנה את צבעו
- מחממים סיר רחב, מוסיפים 4 כפות שמן וצורבים דקה את שיני השום והג'ינג'ר
- מוסיפים את הגזר הפלפל האדום והבצל ומטגנים 5 דקות ומוסיפים בצל ירוק ומטגנים עוד דקה
- מוסיפים את קוביות פילה העוף ואת חומרי הרוטב ומבשלים עוד 2 דקות.