נעים מאוד אני שחר גל, קצב ובעלים.
לאחר 13 שנות נסיון בתחום המזון, מתוכן 10 שנים בתחום הבשר החלטתי להקים את הבייבי שלי – קצביית אל טורו.
קצביית אל טורו היא קצביית בוטיק. צוות הקצבים המנוסה שלנו מחויב לבחירת חומרי הגלם הטובים ביותר, קיצוב מדויק והתאמת הנתח המושלם לצרכי לקוחותינו, תוך מתן כבוד מירבי לאמנות הקיצוב ושימוש מיטבי בחומרי הגלם.
באל טורו אנו מאמינים שאוכל טוב מתחיל בשימוש בחומרי גלם איכותיים, ולכן אנחנו מתגאים בהקפדתנו על שימוש בבשרים הטובים ביותר ועיבודם באופן המדויק ביותר. בין אם אתם מתכננים על האש לחברים ובין אם אתם מעוניינים לשלב בשר איכותי בארוחות היום-יומיות, אנחנו הכתובת!
אנו מספקים מוצרי בשר ליחידים ולמסעדות ועורכים אירועים פרטיים עד 25 אנשים.
בקרו אותנו בחנות או באתר ותטעמו את ההבדל. אנו מקווים להיות הבחירה הראשונה שלכם לכל צרכיכם בתחום הבשר.